Om os

INVENTAR TIL BARER OG RESTAURANTER TIL ENGROSPRISER

Som en førende leverandør af inventar til barer og restauranter leverer Project Totaal Okido et omfattende og elegant sortiment af professionelt inventar til dit etablissement. Vores hjælpsomme personale hjælper dig med at vælge de møbler, der sætter prikken over i’et i dit etablissement og skaber den rette atmosfære – uanset om du driver en pub, en trendy lounge-bar, en dyr restaurant eller et hotel i topklasse.

Vores bordplader og bordstel er også velegnede til brug på hospitaler og andre sundhedsfaciliteter, sportsklubber, skoler og kirker. Vi hjælper dig med at skabe en komplet pakke med indendørs design og komfortable møbler i høj kvalitet, som altid har den rette balance mellem æstetik og funktionalitet.

Førende grossist af inventar til barer og restauranter
Som grossist med speciale i levering af inventar til barer og etablissementer med storkøkken kan Project Totaal Okido tilbyde engrospriser. Fordi vi har vores eget lager, kan mange af vores produkter leveres straks. Det betyder, at vi har tre vigtige fordele i forhold til andre leverandører i Nederlandene: konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og hurtig levering. På vores hjemmeside finder du hele det sortiment, som vi leverer til barer og restauranter, f.eks. møbler af træ, metal eller plast, inventar til terrasser, parasoller, belysning og dekorative artikler. Du finder desuden et link til vores velforsynede udsalgssted og en kopi af vores nyeste katalog.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge fra vores sortiment af inventar, hjælper vores team dig med glæde.

Vi vil også gerne bruge lejligheden til at invitere dig til at besøge vores 2.500 kvadratmeter store udstillingslokale, hvor du kan hente inspiration. Det ligger i Heerenveen i Nederlandene. Vores kyndige personale rådgiver dig ud fra dine idéer om design og ud fra dit budget. Du er når som helst velkommen til at kigge indenfor i vores udstillingslokale og få en kop kaffe og en snak.

Alle de på denne hjemmeside oplyste priser er uden moms.